Een collectie gaat live nadat Nestje hem heeft goedgekeurd.
Dit gebruikt Nestje om je te bereiken over een ingediende collectie.
Dit is de standaardnaam die bij een nieuwe collectie hoort. Per collectie kun je hem aanpassen.
Mag een ander adres zijn dan waarmee je inlogt.
De collectie
Het beeld op de kaart in de app. Rechtermuisknop op een foto → "Afbeeldingsadres kopiëren".